Glad vappen!

Glad vappen åt er alla!<3 Idag blir det inget firande, men sen... Hahah! Idag blir jag bara hemma och chilla och kolla på film. :) En kul lista:

DAGENS TID: 18:39
DAGENS DATUM: 30.4
DAGENS VILL HA: En ny handväskaaa...
DAGENS VILL INTE HA: Läs inlägget om Crocsen och gissa vad jag INTE vill ha ;D
DAGENS MÅSTE: Äta gott och kolla på film haha :)
DAGENS ORKAR/VILL INTE: läsa hissa
DAGENS KLÄDSEL: Laxrosa t-shirt med tryck, jeans, svart cardigan, halband + sneakers (skulle för en gångs skull ladda upp "Dagens Outfit" men min mobil fick nåt fel och bilden försvann... :P)
DAGENS SMINK: Ja
DAGENS FRISYR: Lös knut
DAGENS LÅT:  Muse - Feeling Good
DAGENS PLANER: Se nån film och  frossa i maaat :D haha
DAGENS PLATS: at home
DAGENS SAKNAD: En viss person :(
DAGENS BÄSTA: Vädret och vännerna
DAGENS BÄSTA PERSON: kan inte välja någon, alla mina vänner<3
DAGENS ROLIGASTE: mycket haha
DAGENS VÄRSTA: att stiga upp tidigt ;P
DAGENS TRÅKIGASTE: fysik i skolan
DAGENS MISSLYCKANDE: tyskaläraren frågade om jag tycker bättre om ost eller skinka (på tyska) och jag hörde fel. Mitt svar var "NEIN." hahahaha :D ok, det va inte så roligt...
DAGENS BEROENDE: maat... jag är ett matmonster hihii
DAGENS KÖP: inget
DAGENS MAT: couscous med grönsaker
DAGENS DRYCK: vatten och coke
DAGENS VÄDER: sunny
DAGENS HUMÖR: hög/sömning

Där var då en "intressant" lista haha... Jag blottar mitt liv!

10 orsaker för att INTE köpa Crocs

Medan jag satt och åt couscous med grönsaker idag såg jag en reklamtidning: "10 orsaker för att köpa Crocs!" Hahah... Seriöst, nu måste folk ÖVERTYGAS att köpa världshistoriens fulaste skor, lol. Här är 10 orsaker varför du INTE ska köpa dem:

1. De är fula.
 Tål att upprepas. 
2. De är svettiga. Jag vill inte iaf gå omkring med en plastbit på foten, usch vad svettigt!
3. De är oekologiska. Köp hellre läder eller tyg.
4. De är dyra. Över 40 ? (400 kr)  för ett par plastskor? Come on...
5. Alla har ett par. T.o.m. småbarn tvingas bära dem.
6. De orsakar störningar. Läste nånstans att sjukhusapparater slutar fungerar om Crocsen är i närheten. ;P
7. De passar inte till något. Försök bara matcha dem till t.ex. en snygg klänning, haha.
8. De flyter på vattnet. Om jag sku ha ett par sku jag hellre se dem sjunka.
9. Hunden förväxlar dem med en tuggleksak. Så skulle min hund iaf göra... Klara färger och plast.
10. De är fula. Läs förklaringen på argument 1.       
           
                    Tänker ni ändå köpa Crocs? ;D


Nu ska jag ut och sola! Bye bye!


Laptopväskor + annat kul

Hittade en sida som säljer laptopväskor, skal och annat trevligt. När jag sen köper en laptop  från Verkkokauppa efter lite sommarjobbande så kommer jag även att beställa en snygg väska som jag kan ha med mig. :)

Nu skall jag ut i det fina vädret på en kvällspromenad med hunden.<3 Au revoir, mes amis!


            
                 Blir denna min snart? ;) (Acer Extensa 5220.)

Vill härifrån...

Nån annan som har den känslan nästan varje dag? Allt känns så hopplöst och instängt här. Jag vill bort! Långt härifrån, till ett annat land. Men sånt är livet -  personer som sviker och annat dåligt. Just have to carry on. 

Så snälla nån, hjälp mig... Varför kan jag aldrig bli glad igen? Ni vet så där som man var när man var liten, dvs. inga problem alls, inget att oroa sig eller vara missnöjd över.

Reklampaus

Jag är NÖRD haha! ;D Nu är det reklampaus (eller jatkuu som det står i tv:n på finska) mellan Ugly Betty och såklart skriver jag ett inlägg. Sitter här och fixar naglarna medan jag kollar på tv, skriver ett inlägg och äter. So much to do. Idag kommer även Desperate Housewives och Californication på tv. Ännu mera to do... ;P

Nu börjar programmet igen, hejdå!

                  

Hello darlings

Gaah vilken jobbig dag idag... Vaknade kl. 6 idag och hade 8 timmars skoldag från kl. 8-15.30! Tur att det snart är sommarlov. Börjar ju bli helt slut juuh.

Läste i en blogg idag (som jag inte nämner namnet på för då kan jag ju bli stämd av denna blondin som heter Isabella, haha) att bloggerskan för första gången i sitt liv använde en dammsugare. Hur sjukt är inte det hahah? Själv dammsuger jag själv mitt rum och även ibland resten av huset. Fattar inte hur folk kan vara så bortskämda att de inte har behövt städa nån gång i sitt liv... Detta är ju sjukt... ;P Undrar hur dessa personer skulle klara av mitt sommarjobb haha! Jag kommer att jobba på en grönsaksodling, ni vet, med att plocka grönsaker, städa, vattna, dvs. riktigt tungt och smutsigt arbete. Passar inte riktigt mig men vad gör man inte för att tjäna pengar? :)
Take care!

Kaffekalas

Min morsa har just nu kaffekalas haha. Jag smet just in på rummet eftersom jag inte orkar sitta och lyssna på släktberättelser. ;D Alltid när släkten samlas pratar de om gamla minnen och bla bla bla. Satt och skrev på MSN med några vänner voch kollade runt lite på internet. Hittade den här bilden på Gwyneth Paltrow. Lite väl kort, kort eller vad tycker ni? Hon är ju ändå mamma och typ 40 år... Tänk om min morsa skulle gå klädd så där haha. :)
                               Gwyneth Paltrow

Gillar inte riktigt den där klänningen. Ok, visst är det snyggt med "den lilla svarta" men den där ser ut som ett vissnat löv.


Min blogg syns inte

Varför syns inte min blogg på blogg.se:s framsida? :S Ni vet där på senaste inläggen...

Gårdagens shopping

Som jag lovade, här är gårdagens lilla shopping (klicka för större bilder):


Från vänster, toppar från JC och H&M. Solglasögon, Indiska. BH, H&M. Låga strumpor, Lindex. Ring, Accessorize (den var större än jag trodde men ändå fin.)

+presenter åt mamma som jag inte lägger in bilder på. Hon fick en vit t-skjorta och lite saker från The Body Shop.

Topparna (tänker använda dem som klänningar, ena iaf) fick jag på 70% rea. Så de var alltså från vinterns kollektioner. Därmed de gråa, trista färgerna haha. :)
Ringen ÄLSKAR jag! Såg den först i Accessorizes webshop och blev kääär.<3
Solglasögonen ser lite 50-tal ut och I love 'em.

Nu ska jag ut och hjälpa till att plantera ett träd haha ;D

Shopping

Kom just hem från shoppandet. :) Har verkligen ont i fötterna efter flera timmars intensiv shopping. Sku bara köpa en handväska och en present åt morsan men kom hem utan handväska och med några extra prylar. Hehee... Åt på Hesburger (finns den i Sverige?) och köpte lite naturgodis. Så missade jag ett tåg tillbaka och tvingades vänta på ett som skulle komma 2 timmar senare! Satt och solade på perongen och hade det skönt så det var ingen fara.

Detta köpte jag (laddar upp foto senare):
- solglasögon, Indiska
- vit t-skjorta åt mamma, H&M
- några hudkrämer och ett balsam, The Body Shop (åt mamma)
- RINGEN, Accessorize (kolla i två inlägg tillbaka)
- grå stor tunika/topp/klänning, JC
- svart topp, H&M
- BH, H&M
- sovshorts, H&M
Blev inte alltså så mycket...

Tschüs!

Fredag

Idag är det fredag... Guuud vad skönt! Wohoo, it's friday! Har haft en lång skoldag idag; 8 timmar. :S Just nu sitter jag med laptopen på sängen och väntar på att maten ska bli klar, det blir wok+lax. Supergott och supernyttigt, typ min favoritmat. Idag var det dessutom 20 grader varmt ute så tröjan fick stanna hemma och en sommartunika kom fram. ;) Längtar såå till sommaren, men den kommer väl just!

Imorgon ska jag shoppa. Både en födelsedagspresent åt mamma och även en väska åt mig själv+såklart lite annat, haha. Kan aldrig hålla mig från att impulsshoppa. Ska förresten se om jag hittar den snygga ringen från Accessorize som jag har en bild på i förra inlägget. Och också ett par solglasögon ligger på min shoppinglista. 

Nu ropar mamma att det är mat så nu ska jag gå och äta. Ciao!

Accessoarer

De snyggaste accessoarerna just nu (som kommer att hamna i min ägo, några av dem iaf ;)). Varsågod!

White Carved Flower Ring       image30
Ring, Accessorize.                                 Sommarens billigaste retrosolglasögon
                                                                   kommer från H&M.
            Bessie Stud Large Bag
Armband i färgerna marinblå och guld.        Weekend bag med söta nitar. ;) Asos.com.
Angela Gotborn/Accessora.se.


Snälla nån...

...gör mitt liv spännande! Det enda jag typ gör nuförtiden är att gå i skolan och att sova. Varför kan inte jag ha det mer spännande? Vill ha mer action, liksom haha. ;P Jag har förresten alltid varit en sån person som aldrig vill ha en lugn stund. Nej, usch, blir bara nervös om jag inte hela tiden har nåt att göra. Så har det alltid varit för mig. Har aldrig brytt mig om konsekvenser av någonting och bara haft roligt. Men nu när jag gör det har jag ingen spänning kvar i livet. Det mest spännande är typ Dr. Phil på TV... Haha. Vad fan ska jag göra? Har såå tråkigt i mitt liv just nu...

Papaya

Gissa vad jag äter när jag har bråttom på morgonen? Papaya såklart! Älskar papaya och den är alltid min räddare i nöden på vissa skolmorgnar med lite tid (som idag morse.) ;P Som torkad eller på burk är den bäst. Äter den istället för godis eftersom jag har en diabetesgen i släkten och inte borde äta godis eller mat som höjer blodsockret snabbt. Därför är papaya perfekt. Mums!
                                 

Förresten, kolla in denna; http://youtube.com/watch?v=dm7K2_iah7M

Bill är så söt. <3


 


Tisdag morgon

God morgon!
Missade bussen (as usual...) Idag har jag historia de två första timmarna och sedan engelska, franska och modersmål. Missar alltså första hissalektionen eftersom jag tar en senare buss.

När jag kom gående tillbaka hem när jag just missat bussen öppnade min kära mor dörren. Hon blev chockad över min outfit: "Du har ju ingen kjol, inte kan du ju gå klädd så där!" Min outfit idag består av en stor t-skjorta (lånat av brorsan), leggins, en cardigan, en läderjacka, en väska och ett par ballerinas med rosett. Min morsa fattar sig aldrig på min klädstil haha... :D Nu ska jag göra mig färdig för att ta den andra bussen. Ciao!

Italien

Jag skall kanske till Italien! Fick lapp idag i skolan om att man kan åka som utbyteselev till Italien nästa termin. Detta är för en veckas tid... Sen fungerar ens familj också som värdfamilj för en italiensk utbyteselev som kommer till Finland för att också bo här en vecka. Låter inte det kul? :) Inte ens så dyrt! Tänkte åka på språkresa den här sommaren men min mamma vägrade låta mig åka... :/ Så kanske det här blir nåt istället för en språkresa?

Förresten, nu har min pappa äntligen flyttat. Har inte talat med honom på en vecka nu... Vet inget om hans planer, men, men. Man får väl bara lämna detta bakom sig. Vill bara gå vidare nu...

Söndagspyssel

Hade tråkigt och pysslade därför ihop en sommaroutfit. Passade på att lägga med min favoritsmoothie. :D

image29
Klänning: Forever21.
Solglasögon: Asos.com.
Örhängen: Cocoo.se.
Armband: Cocoo.se.
Väska: Asos.com.
Gladiatorsandaler: Asos.com.
+favoritsmoothien Froosh i väskan.


Nicoles solglajjor

Jag bara älskar Nicole Richies solglasögon. Speciellt dessa två. Någon som vet var man kan köpa liknande? Har kollat i bl.a. H&M, Gina Tricot, Accessorize och Zara men hittar inte något par som skulle likna dessa snyggingar... 
 
image26
Proud owner of sommarens finaste solglasögon.


Lördag

Tjaba!
Vaknade just och åt morgonmål. Omelett.<3 Snart ska jag gå till affären med hunden och köpa mat och sen blir det städning...  -.- Vilken lördag det kommer att bli...

Igår var jag med om en verkligt galet rolig sak. Mest konstig sak egentligen... Tänker inte berätta vad men säger bara att det var den konstigaste och galnaste händelsen jag och mina vänner varit med om haha! Om nån verkligen vill veta så är det ju bara att fråga förstås, men orkar inte skriva ut det här.

Nytt utseende

Idag har min blogg, in case you missed it, fått ett nytt utseende. Gillar, hatar? Nu förstod jag mig äntligen på HUR man skulle göra! :D

Idag blev det pizza efter att vi hälsat på mamma. Jag äter ganska sällan pizza annars, är ett riktigt hälsofreak. Ikväll ska jag ännu göra tyskaläxan och läsa lite historia... Gaaahh!

Den här sångtexten (Tokio Hotel - An Deiner Seite) har fastnat på hjärnan hel dagen nu och den berör mig varje gång lika mycket, skulle säga att den beskriver mitt liv som det är just nu;

Keiner weiss, wies Dir geht.
Keiner da, der Dich versteht.
Der Tag war dunkel, und allein.
Du schreibst Hilfe, mit Deinem Blut.
Obwohl es immer wieder wehtut.
Du machts die Augen auf, und alles bleibt gleich.

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben.
Ich bin nur hier um Dir, zu sagen.

Ich bin da, wenn Du willst.
Schua Dich um, dann siehst du Mich.
Ganz egal, wo Du bist.
Wenn Du nach mir greifst, dann halt ich Dich.

Dein Leben sinnentleert, Deine Schatten tonnenschwer.
Und alles was Du jetzt brauchts, hast Du nicht.
Du suchts den Regenbogen.
Es liegt tot vor Dir, am Boden.
Er hat solang es ging gestrahlt, nur für Dich.

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben.
Ich bin nur hier um Dir, zu sagen.

Wenn Du die Welt nicht mehr verstehst,
und jeder Tag im Nichts vergeht.
Wenn sich der Sturm nicht mehr legt,
und Du die Nacht nicht mehr erträgst.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist.

An deiner Seite, bur eine Weile.

Ich bin da,
Ich bin da, wenn Du willst.
Ich bin da, ganz egal wo Du bist.
Ich bin da, schau in Dich rein dann siehst Du mich.
Ganz egal wo Du bist.
Wenn Du nach mir greifst dann halt ich Dich.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist.

An Deiner Seite, nur eine Weile.
Du bist nicht alleine.

Varje gång jag hör den börjar jag le. Vilken sång får DIG att le?

A Tribute to Marimekko

H&M:s Marimekko-kampanj kom ut för några dagar sen och finns nu i webshopen och butikerna. Kläderna är snygga, men något jag skulle gå med till vardags? Knappast. De flesta plaggen ser ut att passa in bäst på en catwalk och visst, de är fina, men inte riktigt min stil.
                   

Datorväska?

Nån som har tips på var man kan hitta snygga datorväskor? I'm in the need for one! ;)

Imorgon åker jag, brorsan och pappa(!) för att hälsa på min mamma som ligger på sjukhus efter en operation. Ska ta med lite choklad åt henne. :) Nu ska jag gå och duscha.
Kort inlägg, haha, tschüs!

Halloj!

Kom just hem från skolan. Började kl. 8 idag och slutade 15.30, dvs. 8 timmars dag! Sitter nu framför TV:n och datorn och väntar på att maten skall bli klar. På tal om TV, idag börjar Ugly Bettys nya säsong. Det blir alltså tre timmars TV-tittande eftersom även Desperate Housewives och Californication kommer. Alltså kommer jag att ligga och slöa framför TV:n hela kvällen. ;D Sen ska man ju nästa dag upp kl. 8 igen...
Ciao!

Forever21

Ååh vad jag älskar Forever21:s kläder och accessoarer! Superbilliga och snygga. Nu när dollarn är billig lönar det ju sig förresten att beställa kläder från denna amerikanska sida. Därför kommer Asos nu på plats två på listan av mina favoritwebshoppar. Här är några av mina favoriter som jag antagligen snart skall beställa:




Skor

Länge sen jag uppdaterade om shoppingen! För någon vecka sen köpte jag dessa röda läckerbitar från Stadium. Kostade bara ca. 25 euro (=250 kr) så de var ju mycket billiga.        
        RACE MARINE SUKIYAKI W

Dimanche

Vaknade kl. 13 idag av att min mamma och min lillebror hade vaknat några timmar tidigare och gick omkring i korridoren utan för mitt rum. Igår blev det bara film hemma och inget annat, har ju haft en del problem i familjen på sistone... Nu skall jag just gå ut och gå med voven, trots att det regnar. Åååh vad jag längtar till sommaren!

Den kommande veckan kommer att bli jobbig. Min mamma kommer att ligga på sjukhus några dagar efter en operation och jag måste se efter min brorsa, köpa och laga mat osv. På tisdagen har jag arbetsintervju, på finska. Herregud! Jag förstår finska till 100% men att tala finska är svårt. Mitt uttal är verkligen finlandssvenskt och jag böjer alla ord fel... Oh nein. Ska iaf fråga om de talar svenska. Tur ni som bor i Sverige och inte behöver tala finska för att bli förstådda! Talar nog finska nån gång i veckan med andra men ändå är det svårt...

Märkte igår att jag gått ner 5 kg på en kort tid. Kanske det beror på stressen jag har just nu eller?

(Dimanche=söndag på franska.)

Kanske det nu är över?

Mina föräldrar ska skiljas. Kanske. De ha sagt flera gånger om och om igen: "Idag flyttar din pappa ut." Och vad har hänt? Inget. Idag hände det igen, samma sak som jag sett hundratals gånger. Stora bråk, skrik och gråt... Jag brukade gråta förut när mina föräldrar bråkade, men nu ignorerar jag dem. Man blir starkare för var gång heter det ju. Hoppas det här skitet tar slut idag, hate to say this men; hoppas pappa flyttar hemifrån idag. Den här gången verkar det definitivt vara över.

För er, som inte fattar hur jag kan skriva att man hoppas att ens pappa ska flytta, så kan jag förstå att ni inte fattar. Ni har säkert alla perfekta pappor som prioriterar familjen först, dvs. exemplariska pappor. Sådan är inte min, men jag älskar honom ändå. Jag är bara så trött på allt det här. I åratals har jag sett saker som ett litet barn (jag var ganska ung när allt började hända) inte ska se. Jag har väl växt upp på ett sätt som inte många andra gjort. Bland alkohol, otrohet, besvikelser... Jag har lärt mig att en dag kan allt vara underbart och en annan dag är man i helvetet. P.g.a. det här har jag väl också blivit vuxen snabbare och lärt mig ta ansvar. Jag har även svårt att lita på människor men när jag gör det så gör jag vad som helst för den personen. Sådan blir man bara efter allt det här.

Det värsta av det här är att jag inte berättat ett skit åt mina vänner om det här.

Mischas förändring

Nån annan som har märkt att Mischa Barton blivit lite rundare? I vissa bloggar kallas hon fet och många skriver om att hon måste träna sina ben etc. Men hon ser ju så vacker ut nu med några extra kilon! Under O.C.-tiden var hon lite för mager men nu verkar hon vara mer hälsosam än någonsin. Bara resten av Hollywood skulle haka på...

[20080410-Mischa_Barton_Bikini_2.jpg]    
Nu, några kilo extra och snygg.                                , lite för mager, med Nicole Richie. 2006 eller 2007.

Rom

Längtar tillbaka till Rom! 20-24 februari, dvs. för några veckor sen, var jag där. Vad är det med mig och storstäder? Har alltid velat flytta utomlands, ända sen jag var liten. Helst till någon europeisk storstad - Rom, Berlin, Paris, Bryssel... Har nu varit i alla de nämnda städerna och längtar tillbaka. Men som jag skrev för två inlägg sen, i sommar tar jag mitt pick och pack och sticker ut på världen. Är trött på min nuvarande situation och vill bara iväg, långt härifrån. Alla får väl säga vad de vill, jag bryr mig inte längre.

Förut brydde jag mig, nu gör ingenting någon skillnad mera. Förut gjorde jag allt för andras skull, nu gör jag allt för min skull. Jag drar.

10 bästa låtarna

Här är mina 10 absoluta favoritlåtar som jag kan lyssna på hur många gånger som helst:

1. Muse - Knights of Cydonia
2. Tokio Hotel - In die Nacht
3. Animals - House of the Rising Sun
4. Green Day - Jesus of Suburbia
5. Kool and the Gang - Hollywood Swinging
6. Elvis - Suspicious Minds
7. Sonata Arctica - Shamandalie 
8. Muse - Bliss (Muse igen ;P)
9. Nena - 99 Luft Balloons
10. Heart - Barracuda

That's it, bye!

Gråt

Är förfan så instabil just nu... Började gråta när jag hörde Tokio Hotels "Ich Bin Da" och är helt förstörd. Detta beror dock på vissa händelser som hänt under den senaste tiden. Det märks i vissa av mina inlägg att jag är inne i ett svagt skede i mitt liv. Jag får väl bara orka vidare. Fråga om ni vill veta!

P.S. När jag har dåliga dagar (vilket har blivit ofta) brukar jag avreagera mig typ med att skriva eller måla något. Så det är därför som den här bloggen innehåller så många av mina tankar om livet och typ sånt. Läs inte om ni inte tycker om sentimentalt skit. :P D.S.

?

Hur ändrar man förresten bakgrunden bakom bredvid bloggen? Fattar inte... Och då brukar ju alla kalla mig för teknikproffs men, men. Help me!

En personlig fråga till Dig

Har du varit kär? Jag har själv funderat om jag nån gång varit riktigt kär eller om det bara varit attraktion. Skulle gissa på det senare alternativet... Började fundera på detta idag p.g.a. att jag inte alls förstår mig på mig själv.

Nu är provveckan slut! Hade det sista provet idag och är verkligen utmattad och stressad. ÄNTLIGEN. Nu ska jag kolla på TV i timtals och bara slappa, orkar inte med något annat.
Ciao!

Igår

Det blev shopping med vännerna igår och Tokio Hotel-möte för fans utanför ishallen i Helsingfors. Det var ganska lamt, inget organiserat eller något sånt och vädret var hemskt... Regnade och blåste hårt. Tog sen genomfrusna spårvagnen tillbaka till centrum och åt lite. Köpte inte så mycket; en röd och en vit topp och några armband från H&M. Även ett armband från Indiska. Köpte dagen före en läderjacka från Vero Moda, älskar den.<3

Changes

När jag var liten trodde jag att min famlij alltid skulle se ut som den gör. Att allt skulle vara lika härligt som det alltid varit. Att livet skulle vara en trevlig upplevelse och framför allt lätt. Att jag aldrig skulle få uppleva sorg. Att jag aldrig skulle vara i den här situationen som jag är idag. Men här står jag nu.
Jag hade fel, jag blev inte den person jag trodde jag skulle bli. Och det tog länge att inse det.

Men jag antar väl, "What doesn't kill me can only make stronger..."
Värre har hänt, så nu ska jag göra det bästa jag kan av mitt liv och leva lycklig, i alla fall försöka. Imorgon är ju alltid en nya dag.

Stressigt

Stress, stress, stress! Har det verkligen stressigt just nu. Prov, prov och prov... Neeein. Förresten, Paris Hilton kommer till Finland idag, för att citera vad de sade på Radio X3M idag: "Undrar om Helsingfors känner igen henne nu efter att hon skadat sitt ansikte i Prag? ...eller undrar om vi känner igen Helsingfors efter att hon varit där? Man vet ju aldrig vad hon ställer till med." Haha, passar perfekt! När hon besökte Prag(?) föll hon ju och "skadade" ansiktet och skapade kaos med enorma mängder fans. Good Charlotte har ju spelningar idag i Helsingfors, så det är orsaken till hennes besök.

Bye, bye, nu ska jag äta!

Äntligen

God morgon! Äntligen funkar bloggandet igen! Har försökt logga in men inget funkade... Idag har jag ledig dag från skolan. Vaknade just och sitter nu och kollar på tv med datorn i famnen. ;P NÖRD, haha... Måste läsa på prov så satan idag... Matematik och finska.