God kväll!

Vet ni vad? Jag ska kanske på Tokio Hotels konsert i Finland! Biljetterna var slutsålda men nu när konserten inställdes och flyttades till okänt datum var det många som avbokade sina biljetter. Men det är inte 100% säkert ännu, men har iaf tillgång till två biljetter. Sen har jag ju inte heller någon aning om NÄR de kommer till Finland så... Men de kommer iaf! Nu ska jag gå och sova, börjar tidigt imorgon.
God natt!

Vad hände med Lindsays stil?

Lindsay Lohan har länge varit en av mina största stilikoner, men efter att hon kom ut från rehab (senaste gången) så har hennes stil försämrats. Enligt mig i alla fall. ;P Förut var det mera detaljer och vintage som gällde, nu gäller rätt trista och monotona outfiter utan det där lilla extra. Synd. Hon kan nog ännu klä sig snyggt men tiopoängsoutfitar är svåra att hitta.  Vad tycker ni?


                 image25
                            Till vänster: e.Rb (efter rehab.) Till höger: f.Rb (före rehab.)

Stackarn

Ingen har väl missat att Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz är allvarligt sjuk? Han har en cysta på sina stämband, orsakad av överansträngning av rösten. Om den inte tas bort inom en vecka kan hans röst bli förstörd. :( Och fast han opereras så kan det hända att hans röst förändras... Stackars, stackars Bill! Hela deras Europaturné är nu även inställd. Hoppas att operationen går bra...

Såg allt detta igår i den här videon.

Läderjackor

Kollade in Kenzas blogg idag och upptäckte att hon har en tävling om en läderjacka från märket Jofama. Skitsnygg verkligen! Skulle gärna köpa en läderjacka men de är så dyra. :/ Jackan i fråga är snyggast i brunt och verkligen en av Jofamas snyggaste modeller. Love it!<3
Pusshej!

God morgon(?)

Vaknade sent idag så jag kan ju nästan säga god morgon... Det enda jag har gjort idag är att jag varit på en joggingrunda med hunden. Men, ska inte ligga och slöa hemma länge idag, far till några vänner idag för att ha kul. Just nu har jag just duschat och sitter vid datorn samtidigt som TV:n står på i bakgrunden. Punk'd på MTV just nu, yeyy! Brukar inte kolla på det annars men råkar nu bara ha en så jobbigt lång väg till fjärrkontrollen, så jag har inte orkat stänga av.

Blir väl mozarellapizza i kväll. MUMS.<3 Och Singstar. Nu ska jag snart klä på mig och äta något.

Ciao och ha en trevlig kväll, allesammans!

                                    image24

Laptop

Halloj på er alla och glad påsk! Ska snart köpa en egen laptop. Blir antagligen en Acer Extensa 5220. Och kanske med mönstrat lock, hihi! :D Imorgon blir det lite kul med vännerna, nu blir det jogging med hunden.
Tschüs!

                            image22
                                                                               Läcker. Javisst.

Länge sen sist

Oj då! Nu har det visst gått en tid sen senaste inlägget. Sorry, har haft så mycket att göra så att det inte blivit någon tid över. :(

Men idag hann jag då skriva detta inlägg. Märkte förresten en sak när jag hade tråkigt och kollade runt på nätet. Det är inte första gången som Forever21 kopierar andra märkens design. Upptäckte att de har ett precis likadant par örhängen som H&M. Hörde tidigare att de kopierat en designerklänning nästan helt mitt i prick. Det kallas ju plagiat! Synd att de inte kan komma på eget... ;P

image20image21
Högst upp; Forever21. Längre ner; H&M. Exakta kopior, men vem var först?

Sunday morning

Förlåt att jag inte har hunnit skriva några inlägg på några dagar... Har haft så mycket att göra! Shopping+annat kul. Var och shoppade på fredag och tänkte snart (när jag orkar) ladda upp lite bilder av shoppingen. Blev inte så mycket eftersom jag några dagar tidigare redan shoppade på en enorm rea/utförsäljning.

Så på fredagen blev det blev alltså;

- ett par röda tygskor från Stadium
- en laxrosa t-shirt med tryck från Indiska
- en Afrikainspirerad tunika från H&M
- lite smink
 

Och från rean (från Vero Moda);
- två t-shirtar med tryck (jag veet, igen t-shirtar med tryck ;P)
- två tröjor, en röd och en beige

(all reashopping kostade 19,90 ?. BILLIGT! Utan rean skulle det ha blivit 80 ?.)

Och som sagt, bilder kommer senare...

In love

Jag veet. Detta är uttjatat, men jag har för en tid sen gått från att hata Tokio Hotel till att ÄLSKA dem. Förstår mig inte på deras dragningskraft. :) Speciellt gillar jag Bill (vilket är ganska kliché eftersom miljoner andra påstår sig tycka likadant.) Gillar hans stil och hans feminina personlighet. Vad är det med feminina män som är så sexigt? ;D Och, I love when he does that thing with his eyebrow. Ni vet, höjer det ena.

                            image19

I sommar sker det...

Den här sommaren kommer jag att göra något man egentligen inte borde göra. Kan säga att det beror på min livssituation. Berättar inte ännu vad jag tänker göra men när jag gör det tänker jag skriva en blogg om den händelsen. Och jag säger bara, det är en sak jag gör för mig själv. Tänker inte skriva mera om det ifall att någon som känner mig läser detta och får reda på mina planer. Men, jag borde inte göra det, men gör det ändå. Och det sker på sommaren. Den som vill veta mera om mina planer kan ju mejla eller nåt.

Uuuh

Dinsko har billiga tygskor. För ca. 20 ? får man bl.a. dessa. Har kanske tänkt köpa två par i olika färger. Men snygga och enkla är de!
                                           image18

Sturm und Drang @ Lahtis

Här är alltså bilderna från Sturm und Drangs konsert i Lahtis i Finland. Datumet är 8 mars, samma dag som de vann pris, i den finska Emma-galan, för "Bästa Nykomlingarna." 

Första bilden:
början av konserten, hela bandet syns (nästan ;P) Andra: André. Tredje: André och Alex. Fjärde: Calle och Alex vid autografsigneringen. Svettiga :D<3

        

Ännu ett test...

Hade tråkigt, haha! :D Hittade ett kul test.

Hur finlandssvensk är du?
[x] Ditt efternamn slutar på -ström
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i egnahemshus
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 40-50 år gamla,
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Åland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn [ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig.
[/] Du idrottar
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter på Mc Donalds
[/] Du följer Melodifestivalen
 
ta antalen x gånger tre så får du fram hur finlandssvensk du är
20X3=60% finlandssvensk

Bonjour!

Igår, eller också egentligen IDAG var jag på Sturm und Drangs konsert i Lahtis. Den började kl. 23 eftersom de deltog i Emma-galan (finsk gala på vilken man delar ut olika priser för artister och band.) De var nominerade till Årets Nykomling - och vann det priset! :D När sångaren, André Linman, sen skulle tacka alla som hjälpt bandet på alla sätt gjorde han det på svenska. Medlemmarna i Sturm und Drang kommer ju från Vasa och har läst finska i skolan men Vasa är ju ganska finlandssvenskt så... Nåja, tillbaka till konserten. Kl. 23 började det hela, om jag inte minns fel så började de med låten "Learning to Rock." Efter det spelade de alla sina andra låtar och några andra covers, bl.a. "Fear of the Dark." Måste verkligen säga att de är grymma på scen! André har bara spelat gitarr i två år men är superbra på det. Fick ganska bra bilder, men laddar upp dem senare. Kl. 3 på natten kom vi sen hem. Satt och hade allsång med polarna i bilen på vägen hem (det tog ca. 2 timmar att köra dit.) Men hade som sagt jättekul!

Men, sen en annan sak. Igår kom jag och en kompis ut ur skåpet. När jag säger ut ur skåpet menar jag detta: Jag och kompisen har länge sagt att vi inte gillar Tokio Hotel, men vi har ändrat oss. Många av mina vänner ÄLSKAR TH, men vi två andra har hela tiden sagt att vi hatar dem. Men nu erkände hon först att hon och ha fastnat på "TH-kroken" hahah. ^^ Sen erkände jag. Så det menar jag med att komma ut ur skåpet. Så nu, fatta, JAG ÄLSKAR TOKIO HOTEL!
Au revoir, mes amis! ;)

Yeyy

Sturm und Drang idag :D Har just ätit morgonmål och ska snart gå och duscha... Och kanske hinna ut och gå med hunden ännu. Såå, jag hinner tyvärr inte skriva ett längre inlägg! Ciao!

Jag<3väskor

Ska snart köpa en ny väska. Skrev redan tidigare om att jag hittat en snygg i Wedins, så antagligen blir det två vardagsväskor, hihi. I frågan om man är en sko-eller en väskmänniska skulle jag svara båda. Men kanske lite mer mot väskmänniska. Jag älskar väskor helt enkelt! Har typ 50 stycken och de blir bara fler.<3 Planerar igen att köpa en ny eftersom många av mina väskor har blivit riktigt slutanvända eller varit dålig kvalité helt enkelt... Ska satsa på en tidlös väska av kvalité som går att matcha till många olika plagg och har därför tänkt köpa en Longchamp-väska (modellen Le Pliage.) De finns t.ex. att köpa i Stockmann i Helsingfors och på vissa andra ställen. Det blir antingen en röd eller en beige. :)       

                                      image12

En intressant lista.

Tappa inte hakan, för här kommer en "intressant" lista som är ett resultat av en tråkig stund.

När gick du upp idag? Kl. 7.
Diamanter eller pärlor? Diamanter
Favorit-TV- program? So many, Desperate Housewives, Ugly Betty, Lost...
Vad åt du till frukost? Skinkomelett, mums. :]
Vad är ditt andranamn? Har TVÅ, Annika Maria.
Din favoritmat? Asiatiskt.
Vilken mat gillar du inte? POTATIS.
Favoritchips? Sour Cream and Onion och äppelchips.
Vilken är din favorit-CD för tillfället? Vad ska jag nu säga...? Back to Black med Amy Winehouse. 
Vilken bil kör du? Bussen varje dag :P
Favoritmacka? Rågbröd med tomatpuré och oregano. 
Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? Öööh? Folk som tror att de är bättre än andra...
Vilka är dina favoritkläder? Paisleymönstrade sjalen<3 och stuprörsjeans... 
Om du fick åka vart du ville på semester? Indien, Berlin, Egypten... Åker kanske till Berlin om några månader! :)
Favoritklädmärke? Många :D bl.a. Zara och H&M.
Var vill du dra dig tillbaka? Dra mig tillbaka från vad?
Favorittid på dagen? Kvällen... 
Var är du född? Ekenäs.
Vilken är din favoritsport att se på? Ingen, hatar att se på sport.
Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola= Pepsi...?
Fotboll eller ishockey? Ishockey.
Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Nattuggla, *hooo*. 
Pedikyr eller manikyr? Manikyr!
Några spännande nyheter att berätta för oss? Många, orkar inte skriva :D
Vad ville du bli när du var liten? Detektiv haha, och diverse pinsamma saker jag inte vill berätta.
Bästa barndomsminnet? När jag åt 30 våfflor i rad haha :D
Varit i Afrika? Najj, vill åka dit! 
Nånsin rullat in någon i toapapper? Japp :D 
Varit med om en bilolycka? Ja, men inte med i en... Spooky
Favoritdag i veckan? Lördag.
Favoritrestaurang? En viss kinesisk restaurang... hehe.
Favoritblommor? Rosor...? Kanske...
Favorit-snabbmatsrestaurang? Mäkkärin (McDonalds på finlandssvenska) of course. ;D 
Äger du en cykel? Ja, men den ser just nu lite konstig ut...  
Läggdags? Beror på... 
Vad lyssnar du till just nu? Brorsans xbox 360-spel i bakgrunden... -.- 
Favoritfärg? Röd och svart. Och grön och gul och blå och grå och vit och lila och...
Favoritfilm som vunnit en Oscar? American Beauty kanske...?

Aprikos

Åååh, älskar denna färg - aprikos! Jag gillar inte rosa och inte heller riktigt klara orangea toner. Men denna hybrid mellan rosa och orange diggar jag. :D Finns på Asos och är från Twenty8Twelve. Blir skitsnygg med en svart läderjacka till.

                                                             image11

FAN!

Hade just skrivit färdigt ett megalångt inlägg och så försvann det! Tryckte ctrl+z men inget hände. MORR. Och jag veet, layouten på min blogg är tråkig. :] På lördagen skall jag och några vänner förresten på en Sturm und Drang-konsert i Lahtis (norr om Helsingfors.) Skall bli kul! De är förresten finlandssvenskar, visste ni?

Kramis, Johanna.

Är blekhet fult?

Läste en blogg idag, en ganska känd sådan, som jag inte tänker nämna namnet på. Säger bara att den tillhör en blondin från Stockholm med en blogg som jämförts med Kenza Zouitens blogg. Nåja, hade inget att göra så jag läste några inlägg och kom fram till ett inlägg i vilket tjejen hade skrivit att blekhet inte passade henne. Med texten fanns en bild på en tjejen med en hudton som passade henne. Bredvid den bilden fanns en annan bild på henne som var tagen tidigare då hon solade på solarium varje vecka. Hon liknade Donatella Versace på bilden, jag skämtar inte. Ni vet morotsfärgad i ansiktet osv. Hon hade skrivit att hon måste börja gå till solariet igen för få tillbaka färgen. Och rynkorna då? Om dem skrev hon att det inte rådde något problem, när rynkorna blev för många skulle hon använda botox! Herregud...

Är det bara jag som tycker att det är grymt löjligt, eller håller någon med? Själv är jag blek och stolt!

Måndag

Hej hå! Kom just hem från skolan. Ganska lätt dag idag om man räknar bort att jag hade två timmar finska först och att jag var tvungen att vakna kl. 6 som vanligt... :P I Finland tvingas vi Finlandssvenskar läsa finska, men jag har inget emot det. Det är ju bara bra, man hör ju finska hela tiden så det är inte så svårt och man lär sig ju nästan två språk redan från början. Har aldrig haft problem med finska, men det är tråkigt... Just nu läser jag svenska, finska, engelska, franska, tyska och ryska. En massa språk alltså! Ska skriva svenskan, finskan, engelskan, franskan och tyskan i studenten, men inte ryskan.